Op 26 maart vond de uitreiking van de jaarlijkse Business Awards Baronie van Breda plaats. Bredase ondernemingen die zich het afgelopen jaar onderscheiden hebben binnen een specifiek thema worden hier in het zonnetje gezet. Young Perfect eindigde dit jaar in de top 3. Wij feliciteren de winnaar Filmfabriek & Filmkapitaal!

De Business Awards Baronie van Breda is een awardshow waar regionaal ondernemerschap wordt gevierd. Eind maart vond de tweede editie van dit evenement plaats. Het thema was ditmaal: ‘How smart is your business – Hoe digitaal is uw succes?’, een thema waarbij ingespeeld wordt op digitale transformatie binnen bedrijven om mee te bewegen met nieuwe technologieën en hun bijbehorende kansen en bedreigingen. Naast Young Perfect waren ook Bredase bedrijven Filmfabriek & Filmkapitaal en AXI genomineerd. Samen streden zij om de titel ‘slimste bedrijf’ van Breda.

De spectaculaire uitreiking vond plaats op één van de meest prachtige en aansprekende locaties van Breda: de Grote Kerk Breda. Na een avondvullend en inspirerend programma mocht Young Perfect hier Filmfabriek & Filmkapitaal feliciteren, twee zusterorganisaties. Zij gingen er met de felbegeerde eerste prijs vandoor.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *