Vanmiddag zijn in Nieuwegein tijdens het eerste Shopper Marketing Jaarcongres, de Shopper Marketing Activatie Awards uitgereikt. In de categorie Display mogen wij ons een trotse winnaar noemen met ons originele concept: de Funky Fridge.

Samen met Coolrentals hebben wij in 2014 de Funky Fridge ontwikkeld. Deze vernieuwde en innovatieve vorm van een Display biedt klanten een volledig in eigen stijl te branden koelmeubel, waarop door middel van een transparant LCD-scherm onderscheidende content gepresenteerd kan worden; een extra activatiemogelijkheid die ingezet kan worden in combinatie met diverse demonstraties!

 

Overige nominaties

Met onze unieke 360º activatie is Young Perfect genomineerd binnen de categorie Geïntegreerd Activatie Programma. Hak en Albert Heijn zetten gezamenlijk in op groei door een integrale aanpak van het opheffen van de barrieres op alle touch-points uit de consumer en shopperjourney met: de Allerhande HAK hete bliksem 360 graden activatie. We mogen spreken van een unieke case door de bijzondere samenwerking tussen Allerhande, 3 Albert Heijn CAM’s (AGF, Vlees & Kip en Conserven), HAK en Young Perfect.

Ook binnen de categorie Field Marketing zijn wij genomineerd voor de Shopper Marketing Activatie Award met het concept: Boursin 2Chevaux. Een activatie van meerdere touchpoints: instore en online. De multi franchise supermarkten van Nederland worden geactiveerd met de Boursin 2Chevaux. Shoppers worden geactiveerd om een ‘Bourselfie’ te maken bij de 2Chevaux, deze te uploaden op de Facebook pagina van de deelnemende supermarkt en daarmee kans te maken op een reis voor 2 personen naar Parijs verzorgd door een lokaal reisbureau. Natuurlijk werd er ook Boursin geproefd op een stokbroodje en kregen shoppers bij aankoop van één Boursin product één gratis stokbrood. Met deze unieke setting worden shoppers een moment in een Franse waan gebracht.

Young Perfect gaat voor innovatieve en uitdagende oplossingen die beleving brengen op en rondom de winkelvloer!


Bekijk hieronder de uitreiking van de Shopper Marketing Award 2015.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *