Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

In het landelijke Twekkelo ligt de Zuivelhoeve van de familie Roerink, waar de lekkerste zuivelproducten gemaakt worden. Zoals de Boer’n Yoghurt en Vla. De toetjes onderscheiden zich doordat ze lekker dik en stevig zijn. Dat je Boer’n Yoghurt zelfs met de vork kan eten, wordt in 2016 in de verschillende Coop, PLUS en Albert Heijn supermarkten gedemonstreerd.

Consumenten waanden zich heel even in de Zuivelhoeve zelf. Gezellig op bezoek bij Diane Roerink, die op het erf van haar ouders in Twekkelo met het verkopen van producten van de boerderij is begonnen. Ze mocht oma’s oude klompenschuur gebruiken en richtte hier een winkeltje in. Vanuit daar verkocht ze ambachtelijke zuivelproducten, die haar vriend Gerjhan op de boerderij maakte. Diane is er tijdens de activaties ‘levensecht’ bij…

 

Granola

Merkambassadeurs van Young Perfect verzorgen een pure activatie met Boer’n Yoghurt Naturel – heerlijk in combinatie met granola. Bij aankoop van een emmertje ontvangen shoppers een gratis weckpotje met granola. De activatie wordt uitgevoerd bij 37 winkels van Coop en PLUS en Albert Heijn.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: