Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

December. Dé tijd om de slingers, engelen, ballen en kerststal uit de kast te trekken om je weer heerlijk te wanen in feestelijke kerstsferen. Naast mooie versieringen kan een goed gevulde tafel met de meest lekkere gerechten natuurlijk niet ontbreken. Maar wat staat er dit jaar toch op het menu? Kerst liefhebbend Nederland heeft maar geluk dat het Allerhande Kerstfestival weer op de agenda staat!

Op 8, 9 en 10 december werd het sprookjesachtige Spoorwegmuseum omgetoverd tot het Allerhande Kerstfestival. Een feestelijk evenement voor jong en oud, dat volledig in het teken staat van eten en drinken; de ultieme inspiratie voor de feestdagen. Ook Young Perfect was hierbij aanwezig. Samen met verschillende A-merken zorgden wij voor sfeervolle activaties en entertainment voor de bezoekers van het evenement.

 

Chiquita!

Neem nu bijvoorbeeld de drukbezochte stand van Chiquita. Direct bij binnenkomst in de volle hal kan men zich vergapen aan de kleurrijk uitgedoste Miss Chiquita, prachtige stand en enthousiast personeel. Gedurende alle dagen kunnen hier smakelijke recepten met banaan geprobeerd worden. Menig bezoeker zal kunnen beamen dat warme chocolademelk met banaan echt zo gek nog niet is!

 

Verrassende gerechten

Verderop in de hal zijn heerlijke, verrassende gerechten met feeststol te proeven. Op het menu? Tiramisu, wentelteefjes en bruschetta – smullen! Ook bij de opvallende Hero-stand zijn smakelijke gerechten te proeven, allen met jam en overige Hero producten in de hoofdrol. Professionele koks bereiden de aantrekkelijk opgediende gerechten, die vol enthousiasme door het publiek worden verorberd. Dat kerstmenu, dat komt wel goed!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: