Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

De zomermaanden en behaaglijke nazomer zijn definitief voorbij; de barbecues kunnen dus weer opgeborgen worden? Niets is minder waar! AH XL verrast haar shoppers met de AH Winter BBQ. Met als speciaal ingrediënt: Coca-Cola. Young Perfect, AH Promotie Management, Santa Maria en Coca-Cola bundelen de krachten om sfeer en gezelligheid aan de donkere winteravonden te geven.

Koks van Young Perfect demonstreren in de 35 filialen van AH XL waarom barbecueën niet meer alleen geschikt is voor de zomer, maar waarom het ook in de wintermaanden uitermate goed kan. Dit doen ze met de Coca-Cola kipsaté. De kip marineert eerst in een mengsel van Coca-Cola, de kruiden van Santa Maria, knoflook en uien voordat hij op de barbecue wordt gegrild. Een bijzondere combinatie die de shopper zal verleiden om een stukje te proeven.

 

Winterwonderland

Tijdens de AH Winter BBQ kan in alle AH XL-filialen heerlijke Coca-Cola kipsaté worden geproefd. Maar AH XL Eindhoven Limburglaan pakt extra groot uit. Shoppers wanen zich zowel binnen als buiten de winkel in een heus winterwonderland. Op 75 m² nemen twee koks en vier merkambassadeurs de bezoekers mee in een winters sprookje met grote smokers, sfeervolle vuurkorven en chalets. In Eindhoven wacht de consument vervolgens een verrassend colamenu. Zo presenteren de koks, naast de Coca-Cola kipsatés, Coca-Cola pulled pork, Coca-Cola Spareribs en een Coke can chicken (Coca-Colablik in kip).

 

Inspiratie

AH XL inspireert shoppers in een gezellig winters tafereel, met warme sfeer. Recepten zijn beschikbaar bij de verschillende winterbarbecues en ter plaatse zijn ook Coca-Cola kookboeken in te zien. Young Perfect Brand & Shopper activation is verantwoordelijk voor de conceptontwikkeling, POS-materialen en uitvoering van deze shopperactivatie.

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: