Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

December is al eventjes onderweg en het gure winterweer zorgt ervoor dat we onze mutsen en sjaals weer uit de kast hebben getrokken. Het is koud buiten, dus laten we het binnen vooral heerlijk warm maken! In de aanloop naar de winter van 2018 verwarmden Young Perfect merkambassadeurs Albert Heijn shoppers met heerlijke Perla Winterspecials.

Tijdens de activatie staan de nieuwe Perla Inverno koffiebonen centraal! Daarnaast geven we ook een proefje van de Nespresso compatible cups, Perla Lungo Intenso en Perla Espresso Forte. De Perla Inverno bonen hebben een warm en winters karakter; ideaal voor een winterse activatie! Vanuit een opvallende en sfeervolle houten setting worden de verschillende koffievarianten geserveerd als heerlijke koffiespecial. Denk bijvoorbeeld aan een ‘Winter Surprise’ en ‘After Dinner’; beide recepten die ook in een uitgebreide receptenfolder mee naar huis genomen kunnen worden. Met gebruik van verschillende siropen, melkschuim en slagroom wordt het winters gezellig op de winkelvloer!

 


Meer weten over de Perla activaties? We gingen in de zomer ook al met deze heerlijke koffie aan de slag. Je leest er hier meer over.

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: