Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Grand’Italia kent een groot en gevarieerd assortiment met heerlijke kwalitatieve producten. De ideale inspiratiebron voor tal van recepten. Want, met Grand’Italia kan iedereen een Pasta Maestro zijn! Zo ook shoppers bij SPAR University. Zij maakten kennis met het Grand’Italia assortiment via de pastaBAR®.

De pastaBAR® maakt onderdeel uit van het BAR-concept®, waar eerder ook de tortillaBAR®, tostiBAR® en saladBAR® voor geactiveerd werden. Het doel? Het verstrekken van een on-the-go maaltijdoplossing. Zo spelen we actief in op de vervagende grens tussen food service en food retail: blurring. De shopper van tegenwoordig heeft namelijk steeds meer behoefte aan snel, makkelijk en flexibel consumeren. En een reguliere afprijzing? Die is binnen dit concept niet noodzakelijk.

 

De keuze is reuze

Het mechanisme achter de pastaBAR® is simpel: ontvang een gratis pasta to-go bij aankoop van één Grand’Italia pesto naar keuze! En de keuze, die is reuze. Zo kunnen shoppers kiezen uit verschillende soorten pasta, pesto, vlees of vis, groente, toppings én kaas. De pasta to-go wordt vervolgens voor je neus klaargemaakt; verser kan het haast niet!

 

Try&Buy

Zoals iedere activatie bij SPAR University, valt ook de pastaBAR® onder het Try&Buy concept. Hier wordt de verbinding gemaakt tussen online en offline via social media, kleurrijk POS-materiaal, LCD-schermen en de SPAR University app.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: