Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hero Benelux en kerst; een gouden combinatie! Zo biedt Hero shoppers dit jaar weer volop kerstinspiratie met haar feestelijke kerstrecepten. Begin december werd één van deze heerlijke recepten naar de winkelvloer gehaald: de traditionele Eton Mess, maar dan wel… met een Hero twist! Young Perfect bracht deze kerstactivatie tot leven.

Een kerstactivatie zou een kerstactivatie niet zijn, als er niet uitgepakt wordt met feestelijke aankleding. Zo ook voor Hero Kerst. Een sfeervol aangekleed houten kersthuisje doet dienst als decor voor de twee vrolijke merkambassadeurs verantwoordelijk voor de Hero Eton Mess. Shoppers kunnen hier proeven van dit heerlijke dessert bestaande uit meringue, verse aardbeien en frambozen, Hero Aardbeienjam en nog veel meer!

 

Hero Eton Mess kerstkrans

Voor de shopper die wel open staat voor een uitdaging is, naast de snelle Eton Mess op de winkelvloer, ook een luxe, nóg feestelijkere variant ontwikkeld: de Hero Eton Mess kerstkrans. Food Imagineer Alexander Sebregts en Food Designer Kika Boomgaard van Young Perfect staan hierbij aan de basis. Via receptenkaarten op de winkelvloer en een handige QR-code naar het Hero Jam Studio recept, is het recept ook goed thuis te maken. Een aantrekkelijke receptvideo biedt hierbij extra ondersteuning.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: