Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hoe veilig is jouw deur? Menig Nederlander zal hier geen antwoord op kunnen geven. Want wat maakt een deur nu veilig? En hoe makkelijk is het eigenlijk voor inbrekers om binnen te komen? Young Perfect ontwikkelde in samenwerking met DGN Retail een activatie waarbij shoppers op ludieke wijze bewust worden gemaakt van een onveilige situatie.

DGN Retail werkt in haar winkels met speciale focuseilanden: Veilig Wonen, Zelfstandig Wonen, Besparend Wonen, Zorgeloos Wonen, Mooi Wonen en Tuin. Tijdens de activatie neemt een heuse ‘inbraakinstructeur’ de shopper mee op het gebied van Veilig Wonen. Niet via een simpele uitleg, maar door deze veiligheid te demonstreren in de praktijk!

 

Inbreken

Op basis van een tweetal ‘inbreekvideo’s’ krijgt de shopper te zien hoe gemakkelijk het is om in te breken en welke technieken inbrekers hiervoor gebruiken. Deze technieken, waaronder ‘flipperen’, worden vervolgens door de shopper zelf uitgetest op een speciale deur in de winkel zelf. Om shoppers extra te motiveren om deel te nemen aan de ludieke activatie, houdt de inbraakinstructeur, een getrainde Young Perfect merkambassadeur, via een stopwatch bij hoe lang de shopper erover doet om ‘in te breken’. De winnaar van de dag ontvangt een leuke prijs.

 

Ook een veilige deur?

Na het spel krijgen geïnteresseerde shoppers een afspraakkaart overhandigd. Via deze weg kunnen zij een afspraak maken met een preventieadviseur PKVW (Politiekeurmerk Veilig Wonen) vanuit Multimate. Met resultaat! Met een gemiddelde besteding van €1.500 per afspraak en gemiddeld 20 bezoeken per geactiveerde locatie mag ‘De veiligste deur van Nederland’ met recht een succes worden genoemd.

In totaal deed deze activatie een zestal Multimate filialen aan waar gemiddeld 80 shoppers deelnamen aan de activatie. Een mooie manier om bewustwording te stimuleren en een oplossing te activeren!

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: