Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

De welbekende TUC crackers, wie kent ze niet? Toch lijkt de jongere doelgroep deze crackers minder goed te kunnen vinden in het supermarktschap. Daar moet verandering in komen! In samenwerking met Mondelēz en Maza ontwikkelden wij een activatie met als doel om juist deze jongere doelgroep te bereiken én de huidige groep consumenten te inspireren: ‘Top je TUC’!

De ‘Top je TUC’ activatie richt zich op één bepaalde TUC occasion: het borrelmoment. Tijdens dit moment zet de consument graag een lekker en verrassend hapje op tafel. En wat is nu verrassender dan TUC te presenteren met een heerlijke topping? Dat wordt een feestje op de winkelvloer!

 

Brainstormsessie

Voorafgaand aan de activatie werd een uitgebreide brainstormsessie georganiseerd in het Activation Lab van Young Perfect. Hier presenteerde Food Imagineer Alexander Sebregts tal van heerlijke mogelijkheden voor het toppen van TUC. Het uitgangspunt? De vier meest bekende smaken van TUC: Naturel, Paprika, Cheese en Bacon. Denk bijvoorbeeld eens aan TUC Naturel met Maza hoemoes koriander/limoen, flinterdunne kipfilet en munt. Of TUC Cheese met Maza hoemoes tomaat/basilicum, saladeui en parmigiano reggiano flakes. Naar aanleiding van de brainstormsessie werd per TUC variant één topping gekozen welke op de winkelvloer gedemonstreerd zou worden.

 

Over de activatie

Gedurende een drietal weken deed de ‘Top je TUC’ activatie ruim 350 Albert Heijn en Albert Heijn XL filialen aan. Een ruime selectie waarmee duizenden shoppers bereikt werden. De setting, bestaande uit een Demobile, totem en stortbakken, werd volledig aangekleed met ‘Top je TUC’ branding; als dat niet opvalt!

 

#TOPYOURTUC

Om de activatie ook online te laden, heeft Mondelēz zelfs een hashtag in het leven geroepen: #TOPYOURTUC. De activatie is dus niet enkel gebonden aan de winkelvloer, maar gaat ook het wereldwijde web op! Verschillende influencers gingen aan de slag met het toppen van TUC, en ook kantoorpersoneel werd gevraagd om tijdens een pre-activatie hun favoriete TUC te toppen en foto’s hiervan te delen via social media.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: