Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hoeveel tijd neem jij ’s ochtends voor je ontbijt? Een uur, een half uur? Tegenwoordig moet alles sneller; we zijn druk en rustig zitten voor het ontbijt… daar hebben we geen tijd voor! Toch blijft het ontzettend belangrijk om jezelf een gezond, vers en lekker ontbijtje voor te schotelen. Met fruit bijvoorbeeld! Uit eerdere onderzoeken blijkt dat de consumptie van bessen veelal tijdens het ontbijtmoment plaatsvindt. Dit, tezamen met onze drukke ochtenden, leek Driscoll’s een mooi aandachtspunt voor een activatie. In samenwerking met Driscoll’s en SPAR ontwikkelden wij dan ook een inspirerende, on-the-go ontbijtactivatie.

Driscoll’s biedt al 100 jaar kwaliteitsproducten en streeft ernaar alleen het beste zacht fruit te telen. Dit komt dan ook terug in de pay-off “Only the finest berries”. Om alleen het beste zacht fruit te telen, is de ontwikkeling van unieke variëteiten een van de topprioriteiten voor Driscoll’s. Deze gepatenteerde variëteiten van Driscoll’s zijn ontwikkeld met alleen natuurlijke kweekmethoden. Een fantastisch uiterlijk, een intense kleur, uitzonderlijke smaak en langdurige houdbaarheid differentiëren de Driscoll’s bessen van andere variëteiten, met het hele jaar door beschikbaarheid. Dit heerlijke zacht fruit was dan ook de basis voor ‘Driscoll’s on-the-go ontbijtinspiratie’. Gecombineerd met zuivel de ultieme manier om shoppers te inspireren met een volwaardige ontbijtoplossing voor de drukke ochtend.

 

Over de activatie

Tijdens de activatie kunnen shoppers terecht bij een vrolijke setting met opvallend gekleurde Driscoll’s branding. Een merkambassadeur van Young Perfect tapt ter plekke een heerlijke beker yoghurt van De Zuivelmakers. Deze wordt vervolgens getopt met het lekkere zacht fruit van Driscoll’s. En wordt er een product van Driscoll’s aangeschaft? Dan krijgt de shopper een gratis jar gevuld met yoghurt en bessen. Gemakkelijk mee te nemen en handig voor on-the-go!

 

SPAR City

Driscoll’s ontbijtinspiratie on-the-go vindt plaats bij SPAR City winkels; een gave formule specifiek gericht op convencience. Daarmee de perfecte locatie voor een activatie als die van Driscoll’s! Daarnaast is met activeren bij SPAR City weer een mooie mijlpaal bereikt in een intensievere samenwerking met retailer SPAR.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: