Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Afgelopen week startten EG Group, Touchscreen Marketing, Arla Foods, Pan Oston en Young Perfect met een bijzondere en interactieve activatie: de Starbucks Interactive Promotion. Met een leuke game wordt aandacht gevraagd voor de ijskoffie van Starbucks. Niet in een reguliere supermarktsetting, maar langs de kant van de weg: bij EG tankstations.

Maar liefst vier weken lang is de Starbucks Interactive Promotion bij verschillende EG tankstations (o.a. Texaco en Esso) te vinden. Hier maken voorbijgangers kans op een gratis chocolademunt én korting op hun Starbucks aankoop door het spelen van de Starbucks game op een levensgroot touchscreen. Shoppers bij EG moeten tijdens het spel vliegensvlug zijn om de beste prijs te veroveren. Geluidseffecten en aantrekkelijk grafisch design zorgen daarnaast voor een ware belevenis.

 

Leuk tanken gegarandeerd

De setting, bestaande uit een actiekoeling gevuld met Starbucks ijskoffie en touchscreen op losstaande zuil, trekt bij binnenkomst direct de aandacht. Gouden chocolademunten aan het plafond en een opvallende vloersticker maken het geheel compleet. Een Young Perfect merkambassadeur neemt mensen ter plaatse mee in het doel van het spel en overhandigt winnaars hun prijs. Dát is nog eens leuk tanken.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: