Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Een wereld zonder wegwerpplastic, dát is de droom, toch? SodaStream zet met haar ingenieuze producten een grote stap in deze richting, en maakt het mensen makkelijker om bewust te kiezen voor minder plastic. Want plastic voorkomen is beter dan het opruimen en recyclen ervan. Young Perfect kreeg de mooie taak om shoppers kennis te laten maken met SodaStream, waarbij kraanwater in een handomdraai bruisend water wordt. Lekker, makkelijk én duurzaam!

De SodaStream activatieronde doet in de zomer van 2019 een grote variëteit aan retailers, evenementen en locaties aan. Of dit nu bij de Albert Heijn om de hoek is, de Mediamarkt op de woonboulevard of de zomerbraderie: wij zijn daar waar de shopper is!

 

Duurzaam, gemakkelijk en verfrissend

Tijdens de activatie demonstreert een Young Perfect merkambassadeur – oftewel, de SodaStream Bruis Expert – de verschillende mogelijkheden met de SodaStream-apparaten. Shoppers ontvangen uitleg over de navulbare koolzuurcilinder, krijgen een demonstratie van het gebruiksgemak en mogen natuurlijk het eindproduct proeven. Interessante aanbiedingen maken de aanschaf van een SodaStream-apparaat extra aantrekkelijk. Een mooie manier om mee te helpen aan een wereld zonder wegwerpplastic!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: