Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Ervaar de ambiance van een ouderwetse snoepwinkel zoals die bijna nergens meer te vinden is! Bij verschillende retailers plaatsen we met Perfetti van Melle het Snoepwinkeltje op de winkelvloeren van verschillende retailers in Nederland en België. Een waanzinnig leuke activatie voor jong en oud. 

Het kwartje brandt bijna een gat in je zak en de wandeling lijkt langer te duren dan anders. Je bent al aan het bedenken waar je je laatste centen aan gaat uitgeven: een dropje of wordt het toch een lolly? Eindelijk ben je er dan. Met heel je gewicht duw je tegen de deur van de Snoepwinkel. Bedachtzaam struin je langs de weckpotten waarin alle soorten snoep worden tentoongesteld. De snoepverkoper staat bij de weegschaal waar het snoepgoed op wordt gewogen. Je maakt een beslissing.

 

Kleurrijk

Young Perfect en Perfetti van Melle nemen het concept van het ouderwetse snoepwinkeltje en stoppen het in een nieuw jasje. In deze kleurrijke instore pop-up snoepwinkel krijgen shoppers de kans om zich even in een authentiek snoepwinkeltje te wanen.  Er is gekozen voor kleurrijke POS-materialen, opvallende 2nd placement en veel visual merchandising. Jong en oud kunnen in deze multi brand activatie proeven van Fruitella, Look-O-Look, Mentos, Smint, Klene en Look-O-Look.

 

Snoepverkoper

De merkambassadeur van Young Perfect kruipt in de rol van een ware snoepverkoper van weleer. Hij overtuigt de shopper ervan de winkel niet te verlaten zonder een heerlijke zak snoep. Consumenten wanen zich in een wereld van zoetigheid in ons authentieke snoepwinkeltje en trakteren zich op een zak van hun lievelingssnoep. Op de achterzijde van het Snoepwinkeltje is een krijtbord waarop getekend kan worden en waar mensen boodschappen achter kunnen laten.

Young Perfect bedacht en ontwikkelde het concept van het Snoepwinkeltje en is verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering ervan. De snoepverkopers zijn door Young Perfect getrainde merkambassadeurs die vol overtuiging in hun rol kruipen en een maximale beleving op de winkelvloer brengen.


Bekijk hieronder een sfeerimpressie van het Snoepwinkeltje:

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: