Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Een activatieconcept voor Zuivelhoeve en Kanzi in één totaaloplossing, gericht op een jongere doelgroep en multi-inzetbaar bij diverse formules. Dát was de briefing die in het voorjaar van 2019 onze afdeling Sales bereikte. Een mooie uitdaging. Young Perfect ontwikkelde in samenwerking met Kanzi en Zuivelhoeve een rondreizend circus met een enorm fun-gehalte: Smoothie DJ!

 

Smoothie DJ is een concept dat zich volop richt op de verschillende zintuigen en daarmee een ultieme beleving creëert op de winkelvloer. Nostalgie en een knipoog naar de 70’s staan hierbij aan de basis, maar dan wel met de muziek van nu! De producten van Zuivelhoeve en Kanzi gaan letterlijk in de mix voor extra exposure.

 

Smoothie DJ setting

Te beginnen met het meubel zelf; een speciaal voor dit concept gebouwde setting bestaande uit een complete DJ set met ingebouwde blenders in de draaitafels. Het geïntegreerde koelmeubel met LCD-scherm zorgt daarbij voor volop verspresentatie en ruimte voor 2nd placement. Voor een heldere doorvertaling van concept naar de winkelvloer, is een uniek Smoothie DJ logo ontwikkeld. Dit logo vormt de basis voor al het afgeleide POS-materiaal voor de activatie: vloersticker, banier, receptenflyers, een display en nog veel meer!

 

Snackable content

Uiteraard is een koelmeubel met LCD-scherm niet compleet zonder aantrekkelijke content, snackable content om precies te zijn. Food Imagineer Alexander ontwikkelde na een uitgebreide brainstorm- en testsessie een tweetal smoothie-recepturen die de basis vormen van Smoothie DJ: Turn Up The Beet en Apple Pie Mash-Up. De heerlijke Kanzi appels en Zuivelhoeve Boer’n yoghurt staan hierbij aan de basis, aangevuld met een combinatie van vers- en diepvriesproducten. Beide smoothie-recepten zijn voorafgaand aan activatie professioneel vastgelegd. Zowel via fotografie als video, waarbij de 30 seconden durende, van bovenaf gefilmde, receptvideo’s afgespeeld worden op het meubel. Als dat niet opvalt!

 

Live influencer marketing: feestelijke kick-off AH Utrecht

Smoothie DJ krijgt een feestelijke en opvallende kick-off bij Albert Heijn Vleuterweide in Utrecht. Hier neemt radio-DJ Domien Verschuuren plaats achter de DJ-set. Ditmaal niet enkel om plaatjes te draaien, maar juist om shoppers te verrassen met heerlijke smoothies en sfeervolle muziek. De activatie wordt vervolgens ook via de online kanalen van Domien onder de aandacht gedacht. Influencer marketing ten top! Een team van speciaal opgeleide merkambassadeurs ondersteunde dit feestje en zorgde voor een mooie start van dit gave concept.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: