Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Begin oktober ging het Nationaal Food Congres van start; een jaarlijkse gebeurtenis die de afgelopen tijd is uitgegroeid tot één van de belangrijkste evenementen in de levensmiddelenbranche. Ook Young Perfect was hierbij aanwezig. Niet alleen om de interessante lezingen bij te wonen, maar ook met een verrassende act en een idem lunchconcept: Shake Your Lunchbox!

Met een doelgroep primair gericht op foodretailer en -fabrikanten op directieniveau, bleek er een mooie uitdaging te liggen. Hoe wij daarop inspeelden? Met een ‘ouderwetse’ lunchbox!

Koreaans restaurant Dosirak uit New York zette de lunchbox al eerder op de kaart met haar innovatieve ‘shake’ concept, wij zetten deze internationale trend voort. Niet met één, niet met twee, maar met drie heerlijke en inspirerende ‘shake’ recepten: Korean Spice Rice, Mexican Salad en Italian Pasta. Gasten kregen bij binnenkomst een lege lunchbox welke zij lieten vullen bij een bar naar keuze. Even goed shaken, klaar!

 

Sponsoren

Deze fantastische multi brand activatie werd mede mogelijk gemaakt door een vijftal sponsoren: Lassie, Bonduelle, Santa Maria, Grand’Italia en 2 Sisters Storteboom. Hun producten vormden de basis voor de recepturen van alle drie de barren.

Pick your lunchbox, mix your favorites, let’s shake it!


Bekijk hieronder een sfeerimpressie van Shake Your Lunchbox:

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: