Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

In 2016 startte Young Perfect met het BAR®-concept, een activatievorm waarbij ingespeeld wordt op de steeds meer vervagende grens tussen food service en food retail: blurring. Shoppers worden via een on-the-go maaltijdoplossing ondersteund in hun behoefte naar snel, makkelijk en flexibel consumeren. Een behoefte die voortvloeit uit hun veranderde eetgedrag; er wordt namelijk niet slechts meer op 3 momenten per dag gegeten, inmiddels kent een dag maar liefst 7 eetmomenten. Na het grote succes van de pastaBAR® en de saladBAR® zet het BAR®-concept zich dit jaar bij DekaMarkt World of Food voort als tortillaBAR® met heerlijke Santa Maria Tex Mex producten.

Binnen de tortillaBAR® kunnen shoppers kennismaken met de Tex Mex keuken en de veelzijdigheid van het Santa Maria assortiment. Zij ontvangen bij aankoop van een Santa Maria Seasoning Mix en Tortilla een gratis tortilla-to-go naar keuze welke een professionele kok ter plekke voor hen klaarmaakt. En de keuze? Die is enorm! Zo kunnen shoppers kiezen uit vier verschillende tortilla’s, drie soorten proteïne – waarbij een vegan variant ook mogelijk is – tal van lekkere toppings en heerlijke saus. Groot fan van een pittige tortilla? Dan wordt een pittige salsa aangeraden. Liever een milde variant, ook geen probleem. Kortom, een heerlijk gevarieerd menu binnen een verrassend concept en speciaal voor jou op maat gemaakt.

 

Verleiden en overtuigen met heerlijke versbeleving

De tortillaBAR® speelt in op een mooi stukje versbeleving op de winkelvloer, waarbij de in de tortilla gebruikte ingrediënten uiteraard ook op en rondom de setting gepresenteerd staan. Opvallend gekleurd POS-materiaal in de vorm van een banier en vloersticker trekt nog eens extra de aandacht.

Een Young Perfect merkambassadeur zorgt er tijdens de activatie voor dat klanten op het BAR®-concept geattendeerd worden. Zij verleidt hen om tot aankoop over te gaan middels heerlijke mini-gerechten. Bevallen deze en verdwijnen de Santa Maria producten in het winkelmandje? Dan neemt de professionele chef het over en kan een volledige tortilla-to-go mee naar huis genomen worden. Dit alles zonder reguliere afprijzing op de te activeren producten, maar juist door in te spelen op het aanbieden van een gratis gezonde maaltijd-to-go bij aankoop van een tweetal producten.


Bekijk hieronder een impressie van de tortillaBAR®!

 


© 2020 - Young Perfect | Volg ons: