Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Denk je aan de Tex Mex keuken, dan denk je aan een tafel vol verschillende gerechten, familie, vrienden en gezellig delen. Heerlijk gevulde tortilla’s, taco’s en burrito’s afgemaakt met salsa’s, guacamole en zure room; lekker! In samenwerking met Santa Maria brengt Young Perfect de Tex Mex keuken naar de winkelvloer. Niet zomaar natuurlijk, maar met flink wat bombarie: de ‘Santa Maria Tex Mex kiosk’ noemen wij dit.

De Santa Maria Tex Mex kiosk is een multifunctioneel activatieconcept waarbij diverse touchpoints centraal staan: Proeven & Inspireren, Verkopen & Activeren, Spelen & Enthousiasmeren en Storytelling & Doceren. Dit alles volgens de leer van Chinees filosoof Confucius: “Vertel het me en ik zal het vergeten. Laat het me zien en ik zal het onthouden. Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken!” Want juist dat ervaren, dát maakt een activatie bijzonder.

 

Over de activatie

Tijdens de activatieweek wordt een luxe en opvallende kiosk op de winkelvloer geplaatst inclusief koeling en massa second placement; ultieme inspiratie! De setting wordt bemand door een tweetal personen: een TasteMaster® en een ShowMaster®. Zij zorgen samen voor een echt feestje op de winkelvloer en laten de shopper volop kennismaken met de Tex Mex keuken. Hoe? Door hen verschillende, kwalitatieve gerechten te laten proeven, door middel van showcooking en volop entertainment en door hen verschillende wist-je-datjes en kooktechnieken bij te brengen. Shoppers kunnen indien gewenst zelfs deelnemen aan een mini-workshop waarbij zij zelf hun Tex Mex gerechten mogen toppen.

 

Tortilla Rad van Inspiratie

Gedurende de activatie kan winkelend publiek terecht bij het ‘Tortilla Rad van Inspiratie’; een perfecte manier om extra reuring op de winkelvloer te creëren, dáár moet de shopper bij zijn. Het grote rad trekt de aandacht door haar opvallende verlichting, muziek én uiterlijk… het lijkt namelijk op een tortilla!

Het grote voordeel aan het Tortilla Rad van Inspiratie? Je hebt altijd prijs! Een heerlijke Santa Maria seasoning mix en een blikje Coca-Cola Zero welteverstaan. Hiermee activeren we het euforische ‘win-gevoel’ en inspireren we de shopper om sneller tot aankoop over te gaan. Buiten de ‘kleinere’ prijsjes valt bij iedere draai aan het rad ook een hoofdprijs te winnen: het volledige Tex Mex maaltijdpakket en een sixpack Coca-Cola Zero.

 

 

 

Quesadilla Legend

De Santa Maria Tex Mex kiosk put haar inspiratie uit de zogenoemde ‘Quesadilla Legend’; een amateurkok uit Watts, Californië welke wij op onze inspiratiereizen zijn tegengekomen. Deze kok, Keith Garrett genaamd, bereidt de heerlijkste quesadilla’s – gewoon, in zijn voortuin. Zijn filosofie is dat iedereen moet kunnen genieten van zulke gerechten. En juist dat delen, dat is zo ontzettend belangrijk binnen de Tex Mex keuken. Daarnaast weet Keith er een enorm feestje van te maken achter zijn kookplaat; dat doen wij hem op de winkelvloer graag na!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: