Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Eerlijk en gezond eten, maar dan zonder het gedoe van lang in de keuken staan; een trend die we tegenwoordig steeds meer voorbij zien komen. Chef-kok Jamie Oliver haakte hier in 2017 al slim op in via zijn kookboek ‘5 Ingredients’, waarbij alles draait om snel & simpel koken met slechts 5 fantastische ingrediënten. Maar ook grote namen als Donna Hay en Nigella Lawson zetten snel en simpel koken in de spotlight. Daar moeten we iets mee!

Na tal van succesvolle en bijzondere activaties (denk bijvoorbeeld eens aan de populaire saladBAR) werd Young Perfect ook in 2018 weer door deOleo benaderd. De briefing? Het in het zonnetje zetten van de Bertolli Olijfolie Classico en Bertolli Olijfolie Extra Vierge. Dat jaar vond namelijk de herlancering van de nieuwe fles plaats, waarbij ook een nieuwe pay-off werd geïntroduceerd: ‘Het Recept is Simpel’. Met deze pay-off en bovengenoemde trend in het achterhoofd kwamen wij tot een concept waarbij inspiratie, educatie en gemak centraal staan.

 

Salade… op een stokje?

Tijdens de ‘Het Recept is Simpel’ activatie ontvangen aangesloten winkels gedurende één week een bijzonder vormgegeven meubel met ingebouwde koeling op de winkelvloer. De aankleding? Volledig in Italiaanse sferen met een vloersticker die doet denken aan een gezellig gedekte tafel, een olijfboompje en luxe houten panelen. Tijdens de activatie worden twee heerlijke gerechten met Bertolli Olijfolie klaargemaakt. Shoppers kunnen proeven van een verse groene pesto en een lekkere salade Caprese op een stokje. Het kernwoord: simpel. De gerechten bestaan beide namelijk maar uit 5 ingrediënten, en de bereiding is… juist, simpel!

 

Simpel!

Niet alleen het recept is simpel; het concept van de activatie draait volledig om het gemak voor de shopper. Op het meubel staan de 5 ingrediënten van beide gerechten dan ook netjes naast elkaar gepresenteerd als een 3D recept. En schaft de shopper een Bertolli Olijfolie fles van 500 ml aan? Dan krijgt deze een gratis basilicum- of peterselieplantje mee naar huis.

 


Meer over ‘Het Recept is Simpel’? Bekijk dan vooral het Facebook– en Instagramkanaal van Bertolli Olijfolie.

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: