Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Wereldwijd kennen wij tal van heerlijke keukens, met ieder zijn eigen specialiteiten en smaken. De internationale straat bij Albert Heijn vat deze diversiteit aan smaken en producten goed samen. Toch zijn lang niet alle shoppers hiermee bekend en wordt vaak nog gekozen voor vertrouwde gerechten. Tijdens de activatieronde ‘Wereldse Keukens’ inspireren een zestal bekende A-merken samen met Young Perfect de Albert Heijn shopper met de heerlijkste gerechten wereldwijd. Dit alles vanuit de AH XL Kookstudio’s: 6 weken lang met iedere week een nieuw merk en gerecht centraal. Zo brengen wij het favoriete vakantieland naar de shopper thuis!

De AH XL Kookstudio, ook wel Allerhande Live Kookstudio, is een van de meest geliefde elementen binnen AH XL en scoort extreem hoog binnen KTO en NPS. Wekelijks vindt hier 3 – 4 dagen kookinspiratie plaats waarbij een vaste, door klanten geliefde Young Perfect kok zorgt voor goed klantcontact, herkenning, inspiratie, educatie én activatie.

 

Wereldse Keukens

Tijdens de activatie laten onze AH XL koks shoppers bij Albert Heijn kennismaken met een zestal heerlijke gerechten uit, onder andere, Mexico, Suriname, Italië en Japan. Denk aan een fajita wrap met groenten, maar ook een vegetarische roti en couscous staan op het menu. A-merken Santa Maria, Paloeloe, Heinz, Go-Tan, Honig en Lee Kum Kee staan tijdens de activatiereeks centraal. De Wereldse Keukens activatie biedt merken op deze wijze een breder podium om hun producten in de spotlight te zetten bij een groot publiek: 1 op de 7 huishoudens winkelt namelijk bij Albert Heijn, een bereik van ca. 1,2 miljoen shoppers per week.

De Kookstudio wordt gedurende de activatieweken volledig omgebouwd met Wereldse Keuken branding. Een grote kartonnen omboog, plafondhanger en vloersticker staan hierbij aan de basis. Per week wordt daarnaast via POS-materiaal aangegeven welk gerecht en merk er die week in de spotlight staan. En wil de shopper het recept thuis maken? Dan zijn de benodigde producten en het recept uiteraard direct beschikbaar en mee te nemen.

 

Coronamaatregelen

De uitbraak van het COVID-19 virus heeft impact op de kookdemonstaties die we uitvoeren. Young Perfect heeft het volledige proces geanalyseerd en optimaal ingericht naar de anderhalve meter samenleving. De gezondheid van shoppers, het winkelpersoneel en de koks heeft onze hoogste prioriteit. De Kookstudio’s zijn daarom uitgerust met passende maatregelen waarmee voldoende afstand, veiligheid en hygiëne gewaarborgd zijn. AH XL koks hebben voorafgaand aan de herstart van de kookdemonstraties een uitvoerige training gevolgd met betrekking tot het nieuwe werken.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: