Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Het beste vlees van over de hele wereld, alleen daar neemt The Frozen Butcher genoegen mee. Doordat The Frozen Butcher haar producten direct na productie en met speciale vriezers invriest, behoudt het haar ware slagerssmaak en -kwaliteit. De burgers zijn 100% puur, dus zonder kunstmatige conserveermiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen. Wel zo lekker! Onze merkambassadeurs gingen de winkelvloer op bij Sligro om de heerlijke Angus Burger en US Beef Burger te demonstreren: frozen in time… fresh on your plate!

De activatie bij Sligro is een mooie manier om ook shoppers binnen het foodservice kanaal te attenderen op de innovatieve producten van The Frozen Butcher. Gewapend met een grill en bakspaan brachten onze merkambassadeurs haar burgers volop onder de aandacht. En de heerlijke geur, die hielp natuurlijk ook mee!

 

BBQ-prijzen

Tijdens de activatie worden shoppers, naast de burgers, ook op The Frozen Butcher BBQ winactie geattendeerd. Shoppers maken na aankoop van een The Frozen Butcher verpakking kans op één van de 10 The Frozen Butcher BBQ’s, één van de 10 BBQ tool sets of één van de 100 The Frozen Butcher BBQ-schorten.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: