Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Na jarenlang onderzoek en enquêtes onder perenliefhebbers én perenhaters is Fruitmasters eruit: er moet een peer komen die minder knoeit, langer houdbaar is, een langere constante kwaliteit heeft en natuurlijk sappig is… Migo®! Deze sweet & crunchy peer is ideaal voor onderweg, dát moet het publiek weten. Young Perfect werd aangehaakt om deze USP’s ook op de winkelvloer te demonstreren. Maar dan wel in een creatief jasje: de Migo Peer & Prep Workshop!

Mealprepping en bento zijn trends die de laatste jaren steeds meer de kop opsteken. Ideaal voor een on-the-go maaltijdoplossing en daarmee goed uitgangspunt voor Migo® als peer voor onderweg. Met deze informatie in het achterhoofd ontwikkelde Young Perfect de Migo Peer & Prep Workshop. Een gratis workshop op de winkelvloer waarbij in slechts 5 minuten een heerlijk peergerecht bereid wordt. Want proeven is kopen, maar beleving zorgt dat je onthouden wordt. Een mooie manier om van convenience shoppen, fun shoppen te maken.

 

Migo® Pokébowl

Tijdens de workshop neemt een enthousiast team merkambassadeurs shoppers mee in de bereiding van een Migo® Pokébowl. Shoppers werven hoeft amper, de setting spreekt voor zichzelf. Met de vrolijke kleuren, opvallende branding en prachtige ‘snackable’ content wordt de shopper namelijk als vanzelf naar de setting toegetrokken.

 

Conceptontwikkeling- en uitvoering

Young Perfect is bij de Migo Peer & Prep Workshop verantwoordelijk voor de concept- en receptontwikkeling, receptfotografie, receptvideo’s en uitvoering van A tot Z. Naast de pokébowl ontwikkelde Food Imagineer Alexander nog een drietal andere Migo® recepten: de Migo® Salade, Migo® Yoghurt en Migo® Sandwich. Een mooie kennismaking met deze ‘Friendly Pear’!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: