Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

De vertrouwde Mars, Twix en Snickers smaak in één hap en made for sharing. Dát zijn de Bites! Deze kleine chocoladetraktaties komen in een handzame verpakking en spelen in op de behoefte van de consument om chocolade te delen. En, met de goede voornemens in het achterhoofd is een kleinere portie natuurlijk ook niet weg. Aan onze merkambassadeurs de taak om ook het winkelend publiek bij diverse retailers fan te maken van deze heerlijke eenhaps-snacks.

Tijdens de Mars Bites activatie gingen onze merkambassadeurs de winkelvloer op met een Shophopper. Hiermee kunnen zij zich flexibel bewegen op de winkelvloer, om zo gericht de shopper te kunnen benaderen. De iconische look-and-feel bracht daarnaast meteen de te activeren producten onder de aandacht.

Speciaal voor deze activatie ontwikkelden wij een Shophopper waarbij proef- en verkoopvoorraad middels handige vakken gescheiden wordt gehouden. Zo kon er direct een call-to-action worden gemaakt bij interesse vanuit de shopper, en raakten de verschillende voorraden niet door elkaar.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: