Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

NewForrest en Young Perfect introduceren: de Kwekkeboom Foodtruck. Een omgebouwde legerambulance uit 1950 met een wel heel smakelijk doel: het onder de aandacht brengen van de heerlijke Kwekkeboom Oven & Airfryer producten. En proeven… dat kan natuurlijk ook!

De Kwekkeboom Foodtruck reist door heel Nederland om winkelend publiek bij diverse retailers kennis te laten maken met de heerlijke snacks en borrelhapjes van het Kwekkeboom Oven & Airfryer assortiment. Ambachtelijke producten, verfijnde smaken en kwaliteit; dat is waar dit assortiment voor staat. De Kwekkeboom Foodtruck biedt shoppers de mogelijkheid dit zelf te ervaren.

Young Perfect verzorgde de conceptontwikkeling van dit in het oog springende voertuig. Ook de uitvoering ligt in onze handen, waarbij het verschil tussen concept en activatie nihil is. Een speciaal opgeleid team van merkambassadeurs zorgt voor extra sfeer en beleving.


Ook weten hoe de Old Amsterdam bitterbal smaakt, of de stoere Angus Bitterbal? Kijk dan snel wanneer de Kwekkeboom truck bij jou in de buurt is.

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: