Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Als echt Bredaas bedrijf is Young Perfect graag betrokken bij lokale initiatieven. Zo was het Bredase AH Valkeniersplein al meermaals podium voor mooie, lokale, activaties. Denk bijvoorbeeld aan Het Grootste Paasontbijt van Breda, waarbij mensen uit de buurt met elkaar werden verbonden middels een heerlijk paasontbijt in de winkel. Of neem nu de Hero Happy Hours VrijMiBo, waarbij we zorgden voor een echt Bredaas feestje op de winkelvloer in samenwerking met Hero Benelux.

Ook in de zomerperiode staat lokaal ondernemerschap centraal. Ditmaal tijdens ‘Bruisend Ginneken’, de jaarlijkse braderie in het hart van Breda. Hier werkten wij samen met AH Valkeniersplein en AH Ginnekenweg om bezoekers te verrassen met heerlijke ‘Happy Hotdogs’ en een exclusieve wijnverkoop en -proeverij. Een mooie manier om de krachten te bundelen tussen de categorieën Vlees en Wijn.

 

Happy Hotdogs

Tijdens de braderie kunnen bezoekers terecht bij de AH Foodtruck: een year-round activatie van Young Perfect en Albert Heijn. Al sinds 2016 rijdt deze bolide stad en land af om shoppers bij AH filialen en bezoekers van diverse evenementen te verrassen met de heerlijkste vleesproducten van Albert Heijn. Van culinaire hotdogs tot wereldse braadworsten; er is altijd wat te proeven! Zo ook afgelopen week, tijdens ‘Bruisend Ginneken’, waarbij ‘Happy Hotdogs’ werden geserveerd: hét thema van deze periode.

Bij de AH Foodtruck kunnen bezoekers kennismaken met een nieuw product uit het vleesassortiment van Albert Heijn: AH Hotdogs. Er zijn vier varianten hotdogs: mager, mosterd, naturel en ui & bacon, waarbij iedere variant wordt voorzien van een eigen topping in een specifiek thema. Een mexican hotdog met een hotdog naturel, AH salsa mild en AH tortilla chips nacho cheese bijvoorbeeld. Klinkt goed, toch?

Om ook kinderen fan te maken van de heerlijke AH hotdogs, mogen zij gedurende een drietal dagen in een speciale AH tent aan de slag met het versieren/toppen van hun eigen hotdogs.

 

Professionele bemanning

Gedurende de volledige duur van de braderie – woensdag tot en met zondag – wordt de AH Foodtruck bemand door een team van door Young Perfect opgeleide professionals: onze Foodtruck helden. Hun regelmatige omgang met de Foodtruck zorgt ervoor dat zij perfect weten hoe zij er een waar feestje van moeten maken op locatie.

 

De AH Wijnmarkt

Niet geheel onopvallend gepositioneerd naast de AH Foodtruck en minstens zo lekker: de wijnproeverij in de AH tent! Hier serveren medewerkers van AH Valkeniersplein en AH Ginnekenweg de heerlijkste wijnen onder het genot van een klein hapje vanuit de AH Foodtruck. Bezoekers kunnen de wijnen hier voor bijzondere prijzen kopen om deze op een moment dat het hen uitkomt in één van beide filialen op te halen.

Gedurende de braderie werken Foodtruck en AH tent optimaal samen om bezoekers een zo volledig mogelijke beleving te bieden. Het opvallende en kenmerkende uiterlijk van de AH Foodtruck trekt hierbij mensen aan. Vervolgens worden zij bij de AH tent verrast en verwelkomd door de bekende gezichten uit omgeving Ginnekenmarkt: supermarktmanagers en andere medewerkers van beide Albert Heijn filialen. Een fijne manier om lokale betrokkenheid te demonstreren.


Graag bedanken wij Albert Heijn Valkeniersplein en Albert Heijn Ginnekenweg via deze weg nogmaals voor de prettige samenwerking!

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: