Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Begin 2019 heeft het merk Look-O-Look, onderdeel van Perfetti van Melle, een heuse restyling ondergaan. Een nieuw jasje met een groot succes en positieve consumentbeoordelingen tot gevolg. Dat mag gevierd worden! Young Perfect ging op het hoofdkantoor van Perfetti van Melle Benelux aan de slag om medewerkers deel uit te laten maken van dit feestje.

De beleving prikkelen en verwonderen; dát typeert Look-O-Look, en was precies hetgeen overbracht moest worden op alle medewerkers bij Perfetti van Melle. Een kleurrijke Look-O-Look setting met unieke look en feel staat dan ook aan de basis van deze feestelijke activatie. Hier krijgen medewerkers van Perfetti van Melle een feestelijk geschenk overhandigd. Natuurlijk kan er ook op de foto worden gedaan met de premium brand ambassadors die de setting bemannen.

Het geïntegreerde tv-scherm speelt gedurende de activatie de vrolijke Look-O-Look brandmovie af. Een mooi stukje beleving op de werkvloer ten behoeve van de interne awareness rondom het succes van Look-O-Look!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: