Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Een activatie in de categorie food. Het doel is om merkbeleving en verkoop te stimuleren. De uitdaging? Niemand kan het product proeven.. Young Perfect en La Chouffe gaan die uitdaging graag aan in een tweedaagse activatie in de Albert Heijn XL-vestigingen.

Productactivaties zijn een belangrijke impuls voor verkoop. Maar niet het volledige supermarktassortiment is fysiek op de winkelvloer te ervaren. Proeven van alcohol is er in de supermarkt bijvoorbeeld niet bij. Deze activatie draait daarom volledig om storytelling en visual merchandising. De consumenten krijgen inzicht in de voor hen relevante eigenschappen van het product en leren zo waarom dit bier voor hen geschikt is.

 

Speciaalbieren

De activatie is gepland in de laatste week van het jaar. De shopper wordt verteld over de mogelijkheid om hun kennissen, familie en vrienden te verblijden met heerlijke La Chouffe bieren. De merkambassadeur van Young Perfect richt zich naast informeren ook op het inspireren van shoppers om La Chouffe tijdens de jaarwisseling te schenken. Het is het ideale speciaalbier om het voorgaande jaar mee af te sluiten en het nieuwe jaar mee in te luiden.

 

Herkenbaar

Dankzij het gebruik van een cardboard La Chouffe-kabouter is de setting opvallend voor shoppers. Het speciaal ontworpen houten meubel, dat voor deze activatie wordt gebruikt, is aangekleed met bijzondere visual merchandising. De La Chouffe-speelkaarten, de kabouter en drie verschillende soorten van het Belgische bier zijn zodanig geplaatst dat de consument er niet omheen kan! Shoppers krijgen de La Chouffe 33cl, N’ice Chouffe 4x33cl en de Houblon Chouffe IPA 33cl gepresenteerd. Op de producten geldt gedurende de actie een Albert Heijn bonuskorting van 25 procent. Merkambassadeurs delen La Chouffe-speelkaarten uit aan geïnteresseerde consumenten.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: