Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Kinderen en gezond eten, het blijkt toch vaak een lastige combinatie te zijn. Om deze reden ontwikkelde Pure Ingredients, producent van het merk ‘Lekker&Anders’, de Pizzatopper Foodtruck; een foodtruck waar kinderen kunnen ervaren dat lekker eten ook gezond kan zijn! Young Perfect parkeerde de Pizzatopper Foodtruck voor de deur bij AH Valkeniersplein in Breda. Eens zien of de kinderen hier te porren zijn voor een heerlijke Turkse pizza met groentetopping.

De Pizzatopper Foodtruck activatie maakte afgelopen week een vliegende start toen maar liefst 120 basisschoolkinderen van het Bredase KBS Laurentius een eigen Turkse pizza kwamen toppen. Een tweetal enthousiaste merkambassadeurs begeleidde de kinderen terwijl zij een ronde maakten langs de verschillende gezonde toppings. Zo kon er gekozen worden uit ijsbergsla, gemengde sla, maïs, wortel, komkommer en nog veel meer lekkers. In de Foodtruck zelf kon vervolgens plaatsgenomen worden om de zelf getopte pizza’s ook direct op te eten.

In de middag en de zaterdag hierna waren de deuren van de Foodtruck geopend voor alle kinderen die het leuk (en lekker!) vonden om een eigen Turkse pizza te toppen.

 

Instore doorvertaling

Naast de Pizzatopper Foodtruck werden de producten van Lekker&Anders ook instore onder de aandacht gebracht. Een extra vriezer op de winkelvloer attendeerde shoppers op de Turkse Pizza en Kip Kebab die gedurende de activatieweek ook via 1+1 gratis te verkrijgen waren.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: