Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hero Benelux popelt om mensen in de kerstsferen te laten komen. “Mensen kennen jam natuurlijk als broodbeleg. Bij een croissantje op de zondagochtend bijvoorbeeld. Wat ze nog niet beseffen is dat er veel meer mogelijk is”, zegt Saskia van Dijk, senior trade marketeer bij Hero. Young Perfect bedacht daarom de Hero Jam Studio, de kersteditie. Schuif aan de mooi gedekte tafel en laat je inspireren voor het kerstdiner!

Sfeervol opgemaakte kersttafels nodigen consumenten in 25 winkels van PLUS, Hoogvliet, Albert Heijn, Deen, Dirk en de EMTÉ uit om te proeven van drie verrassende jamgerechten. Alexander Sebregts, Food Imagineer van Young Perfect, creëerde Paté Trifle met Hero Viervruchten Jam, Camembert met Hero Abrikoos Jam en Geglaceerde Beenham met Hero bosbessenjam.

 

Jam Studio

In de zomer van 2016 stond de Hero Jam Studio al in verschillende supermarkten. Ook toen leerden de shoppers al een andere kant van jam zien. Tijdens deze activatie zijn ook verschillende recepten gepresenteerd. In de ochtend kreeg de shopper yoghurt met muesli en Hero jam voorgeschoteld. ’s Middags zijn ze verleid met minimuffins met room en Hero jam, tegen het eind van de dag kon men een heerlijke biefstuk met Hero jam proberen.

 

Kerstfestival

De Jam Studio bezoekt niet alleen de supermarkten. Speciaal voor het Allerhande Kerstfestival in Het Spoorwegmuseum bouwde Hero in een sfeervolle kookstudio. Het Spoorwegmuseum is voor de gelegenheid omgetoverd tot een kerstwereld waarin bezoekers geïnspireerd worden voor het kerstdiner.

Saskia van Dijk, senior trade marketeer bij Hero: ”Hier gebruiken we jam voor iedere menugang van het kerstdiner. Dit is zo’n groot evenement waarmee je zo veel mensen bereikt. Door Hero Original Jam in de verschillende kerstdinergangen te gebruiken, zijn we op het juiste moment relevant. Hier komen namelijk al mensen die dit soort informatie zoeken, die inspiratie willen opdoen. Het is mooi wanneer ze hier weglopen en zeggen: ‘Dit ga ik volgend jaar ook doen.'”

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: