Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hero Benelux; een bedrijf dat ondanks haar internationale karakter, al sinds 1914 haar thuisbasis heeft gevestigd in het mooie Brabantse Breda. Vanuit deze standplaats is een intensieve samenwerking ontstaan tussen verschillende lokale ondernemingen: Albert Heijn Valkeniersplein en Young Perfect. Beide Bredase bedrijven en samen met Hero een ijzersterk trio. In de kick-off van de Hero Happy Hours XL activatie werd dan ook een mooie gelegenheid gezien om deze samenwerking eens goed in het zonnetje te zetten. Tijd voor een Bredaas feestje!

Binnen het Hero Happy Hours concept staan de heerlijke Hero Drinks centraal. Vanuit een opvallende setting laat een merkambassadeur van Young Perfect gedurende de hele dag verschillende drinks proeven; voor ieder moment van de dag is er namelijk wel een perfecte match vanuit het Hero Drinks assortiment. In de ochtend heerlijke fruitsappen, ’s middags frisse dranken en tijdens borreltijd wordt de shopper verrast met frisdranken en mocktails. Oftewel, het is altijd ‘Happy Hour’!

 

Hero Happy Hours XL

De Hero Happy Hours activatie loopt al enkele weken bij diverse retailers. Voor het Bredaas feestje werd echter gebruik gemaakt van een nieuwe setting: de XL variant, een opvallende constructie inclusief koeling met volop 2nd placement. Een mooie manier om optimaal de aandacht te vestigen op het Hero Drinks assortiment. Tijdens de zogenoemde ‘Hero Happy Hours VrijMiBo’ werd echter nog een stapje extra gezet om de Brabantse gezelligheid van zowel Hero, AH Valkeniersplein als Young Perfect volop naar de winkelvloer te halen – en iedereen mocht meegenieten!

 

#VrijMiBo

Voorafgaand aan de vrijdagmiddagborrel wordt winkelend publiek via social media opgeroepen gezellig langs te komen bij de zogenoemde ‘VrijMiBo’; het belooft namelijk een mooi feestje te worden. Shoppers die niet tijdens de borrel aanwezig kunnen zijn, worden live op de hoogte gehouden via de Facebookpagina’s van zowel Albert Heijn Valkeniersplein als Young Perfect.

Tijdens de borrel worden de befaamde Koreaanse gehaktballetjes met perzik-sriracha saus geserveerd naar recept van Food Imagineer Alexander Sebregts van Young Perfect. Daarnaast kan men genieten van de lekkere Hero Drinks en verwent een heuse Flairtender gasten op spectaculaire wijze met heerlijke Hero mocktails. Bredase DJ, Martijn Wittenbols, ook wel DJ Dazzle genoemd, zorgt vanaf zijn draaitafel voor de feestelijke muziek en sluit daarmee het Bredaas feestje af. Een mooie start van het weekend!

 

Lokaal onderscheid maken

Het is niet de eerste keer dat Andre Boersma, supermarktmanager bij AH Valkeniersplein, zich lokaal onderscheid met zijn winkel. Neem nu bijvoorbeeld ‘Het Grootste Paasontbijt van Breda’, in samenwerking met Hero, waarbij de buurt nader tot elkaar gebracht werd middels een gezamenlijk paasontbijt in de winkel. Maar ook initiatieven als een knutselmiddag voor kinderen, een informatieve rondleiding door de winkel voor de kids van Petje af Breda en een mooie samenwerking met Hogeschool NHTV Breda, creëren meer verbintenis tussen winkel en buurt.


Graag bedanken wij Hero Benelux en Albert Heijn Valkeniersplein via deze weg nogmaals voor de prettige samenwerking en het mooie feestje op de winkelvloer.

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: