Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Scholen hebben vakantie, thermometers tikken de 30 graden aan en er hangt een heerlijk vrolijke stemming: het is zomer! Niet alleen buiten op straat overheerst de vakantiestemming, ook HEMA vertaalt deze door naar de winkelvloer. Het kleurrijke zomerassortiment staat hierbij centraal. Om ervoor te zorgen dat ook het zomerse food assortiment van HEMA een plekje in de spotlight krijgt, ontwikkelde Young Perfect een vrolijke activatiereeks: HEMA Summer of Food!

Tijdens het HEMA Summer of Food festival wordt het zomerse HEMA non-food assortiment gecombineerd met het food assortiment. Zo laten we zien wat je nog meer kunt doen met de producten van HEMA. Gedurende 5 weken worden shoppers middels een drietal concepten meegenomen in de zomer à la HEMA.

 

Proeven bij de foodtruck

Shoppers bij HEMA kunnen niet om HEMA Summer of Food heen. Op het themaplein in de winkels is namelijk een opvallende (kartonnen) foodtruck opgebouwd, aangekleed met een vloersticker lijkend op een grasmat, sfeervolle houten kratten, twee displays en volop presentatie van het HEMA Summer of Food assortiment. Een extra banier in HEMA Summer of Food branding zorgt voor extra exposure en vestigt nog eens extra de aandacht op de opvallende activatiesetting. Waarom een foodtruck? Simpel! Nederlanders zijn dól op foodtrucks, en vooral… foodtruck festivals. Een mooie inhaker voor een instore doorvertaling op deze trend: Summer of Food Instore Festival!

 

 

Summer of Food festival

Gedurende de activatieweken worden meerdere HEMA winkels tegelijkertijd aangedaan. Een vast team van speciaal opgeleide HEMA merkambassadeurs tussen de 20-28 jaar gaat hierbij aan de slag met een drietal verschillende activaties. Ditzelfde team verzorgt wekelijks en gedurende het hele jaar diverse gave HEMA activaties.

HEMA Summer of Food gaat van start met de iconische HEMA rookworst ingezet op een ander gebruiksmoment, deze wordt namelijk op de BBQ/grill bereid voor een extra zomers effect. De presentatie vanaf de speciale HEMA kogel barbecue maakt het concept compleet. De activatiereeks wordt vervolgd met de Summer of Food foodlijn met nieuwe smaken van de heerlijk verse salades. Uiteindelijk komt de HEMA zomer tot een einde met een verfrissende ijskoffie en de nieuwe smaken stroopwafels. Dát is pas zomers genieten!

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: