Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

De zomervakantie zit er alweer op en dat betekent: terug naar school! Op zo’n eerste schooldag is het maken van een goede indruk natuurlijk heel belangrijk. Om deze reden hielpen wij jonge HEMA shoppers met het ontwerpen van een gave tas tijdens een leuke do-it-yourself activatie: HEMA School it Yourself.

Naast het themaplein van HEMA Summer of Food, is ook voor HEMA School it Yourself een heel themaplein ingericht. Hier kunnen middelbare scholieren terecht voor het personaliseren van hun eigen canvastas met behulp van het HEMA School it Yourself assortiment, dé held van deze activatie. Denk bijvoorbeeld eens aan een besties tas voor twee onafscheidelijke vrienden of vriendinnen, een tussenuur tas om spelletjes op te spelen tijdens één van die saaie tussenuren, of een hashtag tas voor de echte creatievelingen.

 

Speciale HEMA merkambassadeurs

Gedurende de activatieweek worden meerdere HEMA winkels tegelijkertijd aangedaan. Een vast team van speciaal opgeleide HEMA merkambassadeurs tussen de 20-28 jaar gaat hierbij samen met de jonge HEMA shoppers aan de slag met het ontwerpen van de tassen. Voorafgaand aan de activatie hebben zij een live instructie gehad op het hoofdkantoor van HEMA. Hier mochten zij zelf hun creativiteit op de tasjes loslaten! Tips & tricks opgedaan tijdens de instructie kunnen zo gemakkelijk met de shopper gedeeld worden.

 

School it Yourself op het themaplein

Op het School it Yourself themaplein heeft Young Perfect een opvallend houten meubel inclusief kartonnen omhoog opgebouwd. Alles uiteraard in School it Yourself branding. Middelbare scholieren kunnen hier onder leiding van HEMA merkambassadeurs aan houten tafels plaatsnemen voor het versieren van de canvas tassen. De benodigdheden hiervoor staan uitgestald op het meubel.

Buiten de materialen zelf zijn er ook flyers beschikbaar met daarop een handleiding voor het maken van de tas. Handig, voor de minder creatievelingen onder ons! Deelnemers aan School it Yourself mogen de flyer mee naar huis nemen zodat zij de tas thuis nog eens kunnen maken.


 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: