Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

È una fantastica giornata per cucinare la pasta! Oftewel: Wat een prachtige dag om pasta te bereiden! Dankzij het nieuwe, modulaire Pasta Maestro meubel van Grand’Italia krijgt de shopper een totaaloplossing geboden op maaltijdgebied; zij wordt geïnspireerd om met heerlijke pastagerechten aan de slag te gaan. De kernwoorden? Herkenbaarheid, inspiratie, variatie en activatie! Een mooie samenwerking tussen Grand’Italia Field Sales, Young Perfect en de allerbeste en grotere supermarkten.

Consumenten zijn tegenwoordig op zoek naar variatie, toegevoegde waarde en differentiatie. Grand’Italia speelt hier middels haar Pasta Maestro meubel en bijbehorende recepten en tips mooi op in. Met een paar simpele ingrediënten kan gemakkelijk een overheerlijke pastamaaltijd op tafel worden gezet. Kortom, met de beste ingrediënten en de juiste begeleiding kan iedereen een pasta maestro zijn!

 

Pasta Maestro

De Pasta Maestro setting van GranFoods Grand’Italia is een perfect voorbeeld van inspiratie op de winkelvloer. Shoppers worden bij binnenkomst al snel geconfronteerd met de grote houten, duurzame setting die maar liefst 2 weken op de winkelvloer staat. De kwalitatieve uitstraling van het meubel vertaalt zich daarnaast goed door naar de kwalitatieve producten die in en op het meubel gepresenteerd staan. En het allerbelangrijkste? De authenticiteit spat er vanaf via versaankleding, materiaalkeuze en POS-materiaal.

 

Het meubel

Het Pasta Maestro meubel bestaat uit een modulaire houten setting met vier houten ‘receptenpalen’, de setting kan aangevuld worden met een koelmeubel waarin koelverse producten gepresenteerd staan. Hierdoor is het meubel ook in te zetten bij winkels met een kleiner vloeroppervlak. Iedere receptenpaal bevat een houder met kwalitatieve receptenkaarten van één specifiek recept én de benodigde ingrediënten om dit recept thuis te maken. Een mooie manier om te inspireren, direct het winkelmandje te vullen en de shopper een totaaloplossing te bieden. De pricing op het meubel is daarnaast tot in detail uitgewerkt om shoppers zo goed mogelijk te informeren.

Young Perfect is verantwoordelijk voor conceptontwikkeling, bouw van de meubels en operationele executie middels een eigen visual merchandisingteam.

 

 

Online en offline met elkaar verbinden

Ook online wordt het Pasta Maestro meubel extra onder de aandacht gebracht. Winkels krijgen de mogelijkheid een Grand’Italia tas onder hun shoppers te verloten gevuld met de heerlijkste Grand’Italia producten. Deze winkels krijgen vervolgens handvatten aangereikt om deze winactie ook breed uit te meten via de eigen social media kanalen.

 

Extra inspiratie: activeren!

Om winkelend publiek extra te inspireren met de mogelijkheden van het Grand’Italia assortiment, neemt een merkambassadeur van Young Perfect hen hier tijdens een aanvullende activatie in mee. Op de winkelvloer wordt dan ook een heerlijke pasta pesto bereid die shoppers kunnen proeven en waarvan de ingrediënten direct binnen handbereik staan.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: