Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Wist je dat 40% van de katten overgewicht heeft? En wist je dat 80% van alle honden ouder dan 3 jaar gebitsproblemen heeft? Nee? Shoppers bij Albert Heijn inmiddels wel! Begin mei gingen onze merkambassadeurs namelijk de winkelvloer op voor Mars Petcare. Het doel? Shoppers adviseren over dierenvoeding en informatie vergaren om de categorie beter op de kaart te zetten. Mét doggybag.

Tijdens de activatie neemt een tweetal merkambassadeurs shoppers mee in de te verkrijgen dierenvoeding van Mars Petcare bij Albert Heijn. Deze merkambassadeurs zijn speciaal geselecteerd op hun affiniteit met dieren én getraind door de specialisten van Mars Petcare tijdens een live instructie op het Mars hoofdkantoor.

 

Enquête en ‘doggybag’

Shoppers worden gedurende de activatie benaderd met een enquête over hun hond(en) en/of kat(ten). Op deze manier hopen Mars Petcare en Albert Heijn meer inzicht te krijgen in manieren om de categorie te verbeteren. Na het invullen van de enquête wacht deelnemers nog een mooi presentje: een ‘doggybag’ met sample verpakking van Pedigree Dentastix, Perfect Fit en flyer met kortingscoupon voor een herhalingsaankoop.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: