Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Met Princes creëer je in een handomdraai lekkere en verrassende visrecepten, gewoon gezellig thuis met haar heerlijke vis uit blik. Met deze boodschap gingen onze merkambassadeurs halverwege juni de winkelvloer op bij AH XL. Op het menu? Een zomerse tonijnsalade met Princes tonijn, mango en avocado.

Tijdens de activatie neemt een Young Perfect merkambassadeur de shopper mee in het verhaal achter het merk Princes waarbij smaak, duurzaamheid, veelzijdigheid en betaalbaarheid allen hoog in het vaandel staan. Een setting met volop Princes branding dient hierbij als werkstation van waaruit de zomerse tonijnsalade wordt uitgedeeld aan geïnteresseerde shoppers.

 

Coronamaatregelen

De uitbraak van het COVID-19 virus heeft impact op de kookdemonstaties die we uitvoeren. Young Perfect heeft het volledige proces geanalyseerd en optimaal ingericht naar de anderhalve meter samenleving. De gezondheid van shoppers, het winkelpersoneel en de merkambassadeurs heeft onze hoogste prioriteit. De kooksetting is daarom uitgerust met passende maatregelen waarmee voldoende afstand, veiligheid en hygiëne gewaarborgd zijn.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: