Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht: met al die verschillende gangen en tal van mogelijkheden kunnen we ons goed voorstellen dat de gemiddelde shopper door de bomen het bos niet meer ziet. Wát moet er nu op het kerstmenu? PLUS en Young Perfect bieden uitkomst met behulp van extra inspiratie voor het borrelmoment: ‘de Vlotte Kerstplank’.

Voor deze feestelijke activatie bij PLUS hebben vier mooie merken de handen ineen geslagen voor heerlijke én gemakkelijke borrelgerechten. Bertolli, Haust, Princes en Emmi inspireren de shopper met maar liefst 6 fijne recepten. Neem nu bijvoorbeeld een zelfgemaakte tonijnspread met diptoast, walnoot-rucolapesto met Tête de Moine en een olijfolie-kruidendipper. Receptontwikkeling en food fotografie werd verzorgd door Alexander Sebregts, Food Imagineer bij Young Perfect.

De recepten worden geserveerd vanuit een feestelijke setting volledig in thema van de Vlotte Kerstplank. Opvallend POS-materiaal draagt daarnaast bij aan een echt kerstgevoel op de winkelvloer. Een Young Perfect merkambassadeur neemt de PLUS shopper tot slot mee in het gemak van het combineren van de gerechtjes. Zo creëren zij gemakkelijk een complete borrelplank voor de feestdagen.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: