Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

In de feestelijkste maand van het jaar mochten wij een verrukkelijke activatie verzorgen in het grootste warenhuis van Nederland: de Bijenkorf. Samen met Boska hebben wij aan shoppers gedemonstreerd hoe hun favoriete chocolade omgetoverd kan worden tot de mooiste chocoladevlokken. Zorgeloos aan het kerstdiner zitten met een heerlijke chocoladefondue? Geen probleem! Onze merkambassadeurs gingen ook hiervoor aan de slag met de slimme tools van Boska.

Tijdens de activatie staan onze merkambassadeurs in de keuken van de Bijenkorf: de Bij-keuken, een feestelijk en opvallend middelpunt binnen het warenhuis. Vanuit daar laten zij zien dat het smelten en schaven van chocolade zo gepiept is met de slimme & tools van Boska. In een handomdraai wordt een simpele koffie omgetoverd tot een heerlijke cappuccino met de Boska Choco Flaker. De Boska Choco Fondue Marie verandert Tony Chocolonely chocolade op haar beurt in een overheerlijke chocoladefondue.

Een 3D kubus met Boska branding biedt extra stopping power voor de Bijenkorf shopper. Een mooie manier om het merk Boska, ook buiten activatietijden om, extra onder de aandacht te brengen. Handige tips en tricks van Boska zelf staan beschreven in mee te nemen receptenkaarten, zo kan de shopper ook thuis met deze producten aan de slag!

 

Ode aan de Boska geschiedenis

Boska is al meer dan 120 jaar dé specialist in Food Tools for Life. Aan de basis van het merk? Tools die niet meer uit de Nederlandse keuken weg te denken zijn: kaasgereedschap. Als ode aan de begindagen van Boska hebben onze merkambassadeurs tijdens de activatie dan ook een kaasschaaf op zak.

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: