Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Hoera! In 2018 vieren zowel Kinder als Hoogvliet hun 50-jarig jubileum. Reden voor een feestje dus. Young Perfect werd aangehaakt om shoppers bij Hoogvliet op creatieve wijze te verrassen met de producten van Kinder. Met behulp van een levensgrote cadeausetting werd alles uit de kast gehaald om het feestje volop tot uiting te laten komen op de winkelvloer.

Wie jarig is trakteert! Daarom mochten Hoogvliet shoppers bij aankoop van een Kinder-product in de feestelijke cadeausetting grabbelen voor een leuk cadeau. Grabbelden zij een blauwe bal, dan kon gekozen worden voor een Kinder premium in de vorm van een Kinder Speaker, een gaaf sporttasje, óf een tas met leuke Kinder gadgets. Maar… grabbelde de shopper een gouden bal? Dan won zij een belevenisbon ter waarde van maar liefst €50,00.

Deze activatie is onderdeel van een grotere campagne van Kinder waarbij haar 50ste verjaardag uitgebreid gevierd wordt. Bij aankoop van een product kunnen consumenten via een unieke code op de verpakking de favoriete wens van hun kind in vervulling laten gaan.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: