Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Nederland mag met recht een aardappelland genoemd worden; de term ‘AVG’ (Aardappelen, Vlees, Groente), heeft zich dan ook niet voor niets geworteld binnen onze taal en binnen ons weekmenu. Tegenwoordig is er echter veel meer mogelijk met een aardappel dan een simpele AVG. Zo biedt Aviko door middel van de Kookweek volop inspiratie met recepten, voor iedere dag van de week. Het doel? De kookweek van de consument leuker maken! Dit, tezamen met de introductie van het Aviko Airfryer Specialiteiten assortiment, bestaande uit de Mini Aardappel Kroketjes, Rösti Mini, Kerrie Kreukels en Patatas Bravas, blijkt dan ook een mooi uitgangspunt voor een nieuw activatieconcept: de Aviko Proeverij!

De Aviko Proeverij is een activatieconcept dat als een rondreizend circus iedere week een andere winkel aandoet. Retail-breed en daar waar de doelgroep zich bevindt. De inspiratievolle setting wordt aan het begin van de week op de winkelvloer geplaatst. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de impact van het meubel en is er gedurende een hele week volop 2nd placement. Bij de setting bevindt zich namelijk ook een actievriezer waarin de te activeren producten, ditmaal het Aviko Airfryer Specialiteiten assortiment, liggen uitgestald.

 

Eén team, één taak

Voor het Aviko Proeverij concept heeft Young Perfect een vast team merkambassadeurs geselecteerd dat samen met het meubel ‘on tour’ gaat. Tijdens de activatie zorgt een afwisselend duo voor een mooi stukje retailtheater en beleving op de winkelvloer. De kok draagt hierbij de taak van showmaster en houdt zich van achter het meubel bezig met show- en livecooking. Shoppers worden op enthousiaste wijze meegenomen in de bereiding, het gemak en de smaak van de gerechten: salade ricotta met Aviko Airfryer Specialiteiten Kerrie Kreukels en Aviko Airfryer Specialiteiten Patatas Bravas met Spaanse worstjes.

De merkambassadeur zorgt voor een extra stukje reuring op de winkelvloer en nodigt winkelend publiek volop uit om lekker te komen proeven. En zijn shoppers geïnteresseerd? Dan staat de speciale actievriezer paraat voor een directe call-to-action en kunnen Airfryer receptenboekjes meegenomen worden om de gerechten ook thuis nog eens na te maken.

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: