Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Sushi en poké bowls; consumenten kunnen er geen genoeg van krijgen. Maar thuis aan de slag gaan? Die stap ‘durven’ shoppers niet zo snel te nemen. Daar brengt Saitaku graag verandering in! Met de Saitaku Suseasy Tour inspireren we de shopper om die heerlijke Japanse smaak ook gemakkelijk thuis te creëren.

 

De Saitaku Suseasy Tour activatie bestaat uit een impactvol meubel met de look & feel van een marktkraam. Deze wordt gedurende één week op de winkelvloer geplaatst om volop exposure te genereren. Het meubel biedt de ideale oplossing voor sushi-liefhebbers die graag thuis aan de slag gaan met sushi en poké bowls, maar eigenlijk niet zo goed weten wat er op hun boodschappenlijstje moet komen te staan. Het meubel bestaat uit twee receptpalen die het totaalpakket voor de shopper aanbieden. De producten kunnen namelijk direct vanuit het meubel het winkelmandje in! Sushi, sauzen, soepen en noedels; allen hoogwaardige producten die op authentieke wijze vervaardigd zijn.

 

De volledige setting omvat, naast de ‘marktkraam’ en receptpalen, ook een koelmeubel waarin de koelverse producten gepresenteerd worden. Een Young Perfect merkambassadeur bereid op een los meubel een mini poké bowl ter ondersteuning van de activatiesetting. Een mooie manier om shoppers de authentieke Japanse smaak van Saitaku ook direct op de winkelvloer te laten ervaren!

 

Volop impact op de winkelvloer

Het is niet de eerste keer dat we voor GranFood de winkelvloer opgaan met een soortgelijk meubel. Voor Grand’Italia werd eerder de Pasta Maestro Tour ontwikkeld; een activatie bestaande uit een soortgelijk modulair meubel waarbij de shopper een totaaloplossing krijgt aangeboden op maaltijdgebied.

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: