Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Enkele weken terug kleurde de winkelvloer al geel en groen; tijdens een opvallende activatie werden namelijk de Chiquita bananen en AH avocado’s in het zonnetje gezet – ontbijtinspiratie noemden wij dit. Hier bleef het echter niet bij. Begin juli veroverden de banaan en avocado namelijk opnieuw hun plekje op het ontbijtmenu binnen de Chiquita All Day Breakfast Club; een tropisch pop-up restaurant op de winkelvloer bomvol ontbijtinspiratie!

De Chiquita All Day Breakfast Club is een 4-daags pop-up restaurant op het voorplein van AH XL Limburglaan in Eindhoven. Shoppers kunnen gratis en onder genot van feestelijke muziek, plaatsnemen in het restaurant waar zij kunnen genieten van exclusieve banaan-avocado gerechten. Denk bijvoorbeeld eens aan een heerlijke smoothie bowl met banaan, blauwe bessen en pecannoten, of een lekker plakje bananenbrood met avocado hangop. Dat is pas ontbijtinspiratie!

 

Miss Chiquita ‘in the picture’

Gedurende de vier dagen dat het pop-up restaurant geopend is, wordt winkelend publiek verwelkomt door Miss Chiquita herself. Shoppers kunnen met haar op de foto in de photobooth en mogen de foto direct mee naar huis nemen. Voor de online doorvertaling van deze activatie is een speciale hashtag in het leven geroepen: #chiquitaontbijt.

 

 

Bananen & avocado’s

In het restaurant aangekomen kan plaatsgenomen worden aan één van de tafeltjes of op de loungebanken. Hier serveert het Chiquita-personeel, bestaande uit twee professionele chefs, twee Young Perfect merkambassadeurs en Miss Chiquita zelf, de ontbijtplank met 6-delige proeverij uit. De verschillende gerechten worden, zoals het een banaan-avocado proeverij betaamd, gepresenteerd op een echt bananenblad en worden ter plekke aan de Chiquita ontbijtbar voor de shopper klaargemaakt. Geen onderdeel van de proeverij, maar wel op verzoek te maken, is het speciale banaan-avocado babyhapje: een zoete aardappelpuree met banaan en avocado. Zo kunnen ook de allerkleinsten meegenieten van de inspirerende Chiquita ontbijtgerechten.

Winkelend publiek reageert vol enthousiasme op de Chiquita All Day Breakfast Club. Naast dat extra ontbijtinspiratie nooit weg is, worden de gerechten namelijk ontzettend goed ontvangen. De bij de setting te vinden receptenboekjes vinden dan ook gretig aftrek. “Volgende week weer?”, aldus shoppers.

 

De AH XL Kookstudio in tropische sferen

Naast het Chiquita All Day Breakfast Club pop-up restaurant, kleuren ook de AH XL Kookstudio’s geel en groen. Shoppers worden verrast met een drietal inspirerende, maar bovenal lekkere gerechten: pancakes met Chiquita banaan & avocado, een Chiquita bowl met avocado en een boterham met banaan en avocado. Zo is de Albert Heijn shopper helemaal klaar voor een energieke dag! Natuurlijk kunnen vanuit de Kookstudio’s ook receptenkaarten meegenomen worden om de ontbijtgerechten thuis nog eens na te maken.

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: