Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Sinds enkele jaren organiseert FrieslandCampina het evenement ‘Boer op de Vloer’, dé mogelijkheid voor shoppers bij Albert Heijn supermarkten om kennis te maken met de melkveehouders achter hun vertrouwde Campina producten. Niet op de boerderij zelf, maar gewoon bij het zuivelschap van hun plaatselijke supermarkt. Ook dit jaar werd Young Perfect weer aangehaakt om dit bijzondere evenement op de winkelvloer tot uiting te laten komen.

Na het grote succes van vorig jaar werd ook dit jaar weer de reis van ‘gras tot glas’ – oftewel, de koeien in de wei tot jouw glas melk – vastgelegd door middel van een interactief melkpak. Dit levensgrote melkpak prikkelde alle zintuigen van shoppers door hen te laten horen, zien, voelen, ruiken en proeven. Want het voer dat de koeien krijgen, hoe voelt dat nu eigenlijk aan? En hoe klinken de koeien van Campina? Ieder melkpak werd bemand door een Campina boer die hen meenam in hun persoonlijke verhaal. Een merkambassadeur van Young Perfect ondersteunde de boer en liet shoppers natuurlijk ook proeven van de heerlijke Campina kwark welke die week ook in de bonus was bij Albert Heijn.

 

Groots uitpakken bij AH Valkeniersplein

Tijdens de Boer op de Vloer activatie werden maar liefst 100 Albert Heijn filialen aangedaan. Bij Albert Heijn Valkeniersplein in Breda werd extra groot uitgepakt. Ook hier kon winkelend publiek terecht bij een Campina melkveehouder en levensgroot melkpak. Daarnaast kon ook nog een leuke koeienfoto gemaakt worden in de photobooth en mochten shoppers zelf een heerlijk zuivelontbijt samenstellen. Als klap op de vuurpijl stond een heuse (houten) koe op de winkelvloer paraat om door kinderen gemelkt te worden. Ging dit goed? Dan ontvingen zij een door de boer ondertekend melkdiploma. Dat is nog eens een leuk dagje winkelen!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: