fbpx
Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

‘Easy & very cheesy recepten’; de ondertitel van het nieuwe kookboek van Beemster, en hét uitgangspunt voor een heerlijke activatie op de winkelvloer vol kaasinspiratie. Vanuit een geheel nieuw meubel neemt een merkambassadeur van Young Perfect shoppers mee in het Beemster & Chill kookboek. En natuurlijk valt er ook wat te proeven.

Tijdens de activatie geurt de winkel heerlijk naar één van de gerechten uit het Beemster kookboek: Paddenstoelen Quesadilla’s met Beemster kaas. Shoppers worden door de merkambassadeur meegenomen in de gemakkelijke bereiding van dit gerecht en kunnen alle producten direct meenemen, deze liggen namelijk op het meubel en in de bijbehorende koeling gepresenteerd. Gratis mee te nemen receptenkaarten maken het voor de shopper makkelijk om het recept ook thuis te maken.

Een LCD-scherm op het meubel zorgt nog eens voor extra communicatie rondom de actie. De opvallende banier en volop POS-materiaal waarop de Paddenstoelen Quesadilla’s centraal staan, dragen hier ook zeker aan bij.

 

© 2018 - Young Perfect | Volg ons: