Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Young Perfect verzorgt jaarlijks duizenden shopperactivaties met de Demobile. Dit basismeubel is eenvoudig te vervoeren, past in elke winkel en de mogelijkheden voor aankleding zijn eindeloos. Merkambassadeurs hebben ruime bewegingsvrijheid om de shoppers actief aan te spreken. Een goed voorbeeld hiervan is de activatie met Alvalle Gazpacho in 2016. 

Alvalle Gazpacho is een heerlijke authentieke zomersoep uit Spanje. Shoppers zijn bij Albert Heijn in Nederland en België verrast met dit product. ‘Als het zomerweer niet naar ons komt, haal je het alsnog in huis met Alvalle Gazpacho’, is de boodschap.

 

Inspireren

Merkambassadeurs van Young Perfect brengen de consumenten in verleiding om het product te proeven. Met leuke recepten inspireren ze hen om met Alvalle Gazpacho de smakelijkste gerechten op een creatieve manier te bereiden en presenteren. Dit doen de merkambassadeurs in 124 Albert Heijn-filialen in Nederland en in 36 Belgische Albert Heijn-winkels. Vanaf de Demobile bereiken zij duizenden shoppers. De gestelde targets zijn met deze activatie ruimschoots behaald, zowel het aantal proevers als het aantal verkopen!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: