Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Na het grote succes van vorig jaar, werd ook dit jaar weer de Allerhande Kids Kook Battle georganiseerd. Maar nu… in een nieuw jasje! In 5 Albert Heijn XL’s werd tegelijkertijd gestreden om de titel ‘Allerhande Kids Chef 2017’. De prijs? Een kookworkshop op het Allerhande Kerstfestival en een super vette snijplank! Young Perfect verzorgde deze mooie activatie van concept tot perfecte executie.

Voor de derde keer werd dit jaar de Dutch Agri Food Week georganiseerd. Eén van de initiatieven; kids vaker en gezond(er) laten koken. Enthousiaste jonge chef-koks en souschefs werd dan ook gevraagd een lekker en gezond recept op te sturen. De professionele Albert Heijn jury koos vervolgens de beste recepten uit; die kids mochten het verdeeld over 5 AH XL filialen tegen elkaar opnemen. En het filiaal met de meeste aanmeldingen? Dat mocht rapper en presentator Yes-R als host verwelkomen!

In ieder filiaal was een vakkundige jury aanwezig bestaande uit de supermarktmanager en een professionele chef. Bij AH XL Gelderlandplein prikte host Yes-R ook een lekker vorkje mee.


Benieuwd hoe het er tijdens de Battle aan toe ging? Check dan snel onderstaande video!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: