Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Prijsfavorieten: de 1000 goedkoopste topproducten van Albert Heijn. Bij Albert Heijn hebben ze een groot assortiment, om daar als Prijsfavoriet uit te komen lukt je niet zomaar. Alleen alledaagse producten van topkwaliteit met een altijd lage prijs halen de selectie. Inmiddels zijn er al meer dan 1000 Prijsfavorieten! Om deze Prijsfavorieten extra onder de aandacht te brengen, worden deze gedurende 6 weken in het zonnetje gezet in de 36 AH XL Kookstudio’s. Hier koken we met Allerhande recepten onder de €2,50 p.p. en vol Prijsfavorieten.

De AH XL Kookstudio, ook wel Allerhande Live Kookstudio, is een van de meest geliefde elementen binnen AH XL en scoort extreem hoog binnen KTO en NPS. Wekelijks vindt hier 3 – 4 dagen kookinspiratie plaats waarbij een vaste, door klanten geliefde Young Perfect kok zorgt voor goed klantcontact, herkenning, inspiratie, educatie én activatie.

 

Albert Heijn Prijsfavorieten

Tijdens de activatie inspireren onze AH XL koks shoppers bij Albert Heijn met verschillende toepassingen van de Albert Heijn Prijsfavorieten, waarbij ieder gerecht meerdere Prijsfavorieten bevat én minder dan €2,50 p.p. kost. Een heerlijke mediterrane stamppot met rookworst, ovenfrittata met wintergroenten of tuinerwtensoep met basilicum? Onze koks draaien er hun hand niet voor om.

De Kookstudio wordt gedurende de activatieweken volledig omgebouwd met Prijsfavorieten branding. Zo trekt een blauwe blow-up duim, het bekende beeldmerk van de Prijsfavorieten, volop de aandacht. Een grote kartonnen ombouw, plafondhanger, banner en vloersticker maken het geheel compleet. En wil de shopper meer informatie over de Prijsfavorieten of het recept thuis maken? Dan zijn hier natuurlijk flyers en receptenkaarten voor beschikbaar.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: