Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Iedere week bereiden onze AH XL koks de heerlijkste recepten in hun Kookstudio; een mooie manier voor shoppers om inspiratie op te doen en te proeven van de meest gevarieerde gerechten. En variatie, die is er zeker. Zo nam Fairtrade Original begin november de Kookstudio op spectaculaire wijze over met haar heerlijke – en eerlijke – producten. Op het menu? Een Thaise groene curry. Daar prikten shoppers bij AH XL graag een vorkje (of stokje) van mee.

Fairtrade Original is de oudste fairtrade organisatie ter wereld en het enige not for profit merk in de Nederlandse supermarkt. Fairtrade Original werkt nauw samen met boeren en producenten in Afrika, Azië en Latijns-Amerika onder één missie: eerlijk eten en drinken bereikbaar maken voor iedereen door het ontwikkelen van lokale handelsketens. Shoppers kopen met de producten van Fairtrade Original niet enkel lekkere producten, maar ook producten waarmee boeren en producenten in ontwikkelingslanden gesteund worden. De winst van Fairtrade Original wordt weer geïnvesteerd in het uitbouwen van bestaande en het opzetten van nieuwe eerlijke handelsketens. Fairtrade Original: ‘For people. Not for profit’.

 

Food Imagineer

Om zoveel mogelijk shoppers bij AH XL bekend te maken met de producten van Fairtrade Original ontwikkelde Food Imagineer Alexander Sebregts de speciale Thaise groene curry die in de activatieweek gekookt werd. Maar liefst 5 Fairtrade Original producten kwamen in deze receptuur tot uiting, waarbij de groene curry kruidenpasta op een voetstuk stond.

 

Impactvolle setting

Om het merk Fairtrade Original ook via POS-materiaal en branding op te laten vallen op de winkelvloer, werd een fantastische, impactvolle setting ontwikkeld. De setting, bestaande uit een vloersticker, banier, Kookstudio-ombouw, display (met Khun Orapin, één van Fairtrade Originals Thaise chilipeperboerinnen) en volop vers- en productaankleding, ademt Fairtrade Original. Daarnaast werd winkelend publiek geattendeerd op een artikel over de Thaise boeren en hun curries in de meest recente Allerhande en waren er receptenkaarten beschikbaar om mee naar huis te nemen. Zo kon het gerecht ook thuis gemaakt worden. Als dát shoppers niet stimuleert om met Fairtrade Original te koken!

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: