Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Op 20 juli 2016 opende het allereerste AH Mini Restaurant in het Albert Heijn-filiaal aan het Valkeniersplein in Breda, een miniversie van Restaurant Chocolat in Breda. Het winkelende publiek kon vooraf reserveren via de IENS-app of gewoon aanschuiven voor een gratis driegangen amuse-menu. Young Perfect verzorgt de conceptontwikkeling en executie van deze bijzondere activatie.

 

Doel

De opdracht: Activeer de Albert Heijn spaaractie voor een tweede driegangen menu in een aangesloten restaurant op de winkelvloer. Zoveel mogelijk shoppers moeten op een verrassende wijze kennis nemen van de spaaractie en vooral geïnspireerd worden om mee te sparen. Zo onstond een unieke loyalty activatie. Op 20 juli opende het allereerste AH Mini Restaurant in het Albert Heijn-filiaal aan het Valkeniersplein in Breda, een miniversie van Restaurant Chocolat in Breda. Het winkelende publiek kon vooraf reserveren of aanschuiven voor een gratis driegangen amuse-menu. Met dit kleinste restaurant van Nederland brengt Albert Heijn de Restaurantactie lokaal onder de aandacht bij het publiek.

Na Breda was Young Perfect te gast bij Vleuten en AH XL Alexandrium voor de uitrol van het AH Mini Restaurant. Bij AH Vleuten werd ‘Het Glaslokaal’ lokaal onder de aandacht gebracht en in de AH XL Alexandrium kregen honderden shoppers de kans om kennis te maken met gerechten als Sizzling Salmon en de Virgin Amaretto Sour-cocktail van Restaurant Shiki. Met de AH Mini Restaurants brengt Albert Heijn de Restaurant spaaractie in samenwerking met IENS lokaal onder de aandacht bij het publiek.

 

Strategie

Samen met restaurants die participeren in de restaurant spaaractie van Albert Heijn en IENS maken we een kleine versie van het restaurant na in 1 AH winkel in dezelfde stad. In Breda was dat restaurant Chocolat in de Albert Heijn op het Valkeniersplein. In Vleuten stond het Glaslokaal en in Rotterdam kon men proeven van de gerechten van restaurant Shiki Sushi & Lounge. Deelnemers krijgen tevens een bon voor gratis cocktail en een extra spaarzegel. De restauranteigenaar is aanwezig in de winkel om de activatie te ondersteunen. Tevens loopt Alexander Sebregts, Food Imagineer bij Young Perfect, rond met een walker voor het maken van handamuses.

 

 

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: