Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

Boodschappen doen. Voor velen een ‘moetje’ waar niet altijd veel plezier uit te halen valt. Je hebt je lijstje in de hand, je boodschappentassen op de achterbank. Je rijdt het parkeerterrein op en ziet: de AH Foodtruck! Een year-round activatie van Young Perfect en Albert Heijn. 

In juli vertrekt de – door Food Truck Company BV – op maat gemaakte AH Foodtruck voor het eerst uit de garage. Tegelijkertijd gaat het RTL 4 programma Grillmasters van start. Een programma waarin gestreden wordt om de titel Grillmaster. Met dit programma in het achterhoofd gaat de AH-Foodtruck van start. Onder andere op de parkeerterreinen van AH-filialen in Tilburg, Ede en Vleuten openen de luiken zich en laten koks van Young Perfect shoppers gratis kennismaken met het lekkerste vlees voor op de BBQ. Van hotdogs, streetfood, wereldse braadworsten, hamburgers tot rookworsten. Bij de verschillende activaties worden andere hapjes geserveerd.

Een van Young Perfect’s chefs over de foodtruck: “Het is een uitdagende activatie waarbij je jezelf iedere keer weer aan andere omstandigheden en ander publiek aanpast. Uiteindelijk draait het toch om het aantal mensen dat je bereikt met je activatie. En met de Foodtruck lukt dat erg goed.”

 

Exclusief

Per periode zijn er verschillende thema’s. Dit sluit aan bij het doel: de diversiteit van de vleescategorie onder de aandacht brengen bij de shoppers van AH. Eind september staat niemand minder dan Ron Blaauw in de Foodtruck. De toppers uit RON gastrobar, Ron Gastrobar Oriental en Ron Gastrobar Indonesia zijn vanaf nu exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn en bestaat uit de bekende spareribs, kippendij- en speksaté, kippenvleugeltjes en twee bijpassende sauzen. Een voorproefje hiervan bij de Foodtruck dus!

 

Evenementen

Af en toe is er ruimte voor een uitstapje. Dan bezoeken de chefs bijzondere evenementen in het land. Zoals Eindhoven Kookt en Utrecht Kookt. Dan is er ook de 50PlusBeurs, waar de chefs de bezoekers introduceren in de streetfoodwereld. Eind november verrast de AH-Foodtruck de bezoekers van het Margriet Winter Festival. Een mooie afsluiter voor het jaar is het Allerhande Kerstfestival in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Bezoekers doen er inspiratie op voor het kerstdiner, Ron Blaauw is ook nog even mee komen grillen.

 

2017

Met vernieuwende grillrecepten blijft de AH Foodtruck ook in 2017 bij de verschillende Albert Heijn-locaties opduiken.

 

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: