Young Perfect Young Perfect

076 520 29 33

25 januari, Chinees Nieuwjaar; één van de belangrijkste feesten in het jaar voor de Chinezen. Maar in Nederland… daar is deze feestdag minder bekend. Dát moet anders, aldus Lee Kum Kee. Aan Young Perfect de mooie taak om meer bekendheid te genereren rondom het merk Lee Kum Kee binnen het foodservice kanaal. En dat allemaal rondom welke feestdag? Juist. Chinees Nieuwjaar!

Tijdens de activatie neemt een professionele chef horecaprofessionals bij Sligro mee in de veelzijdige toepassing van de Lee Kum Kee sauzen. Niet enkel hun befaamde oestersaus verdient daarbij een podium, ook de overige heerlijke sauzen – waaronder de Teriyaki Sauce en Premium Light Soy Sauce – krijgen volop de aandacht. Shoppers kunnen proeven van een heerlijke teriyaki zalm die langzaam gegaard is in een glaze van deze sauzen.

Een aantrekkelijk aangeklede setting met Lee Kum Kee branding en Chinese producten maakt het plaatje compleet en creëert extra exposure binnen Sligro filialen. Een mooie manier om horecaprofessionals de toegankelijke sauzen van Lee Kum Kee zelf te laten ervaren.

© 2020 - Young Perfect | Volg ons: